s Despre noi - Service / Intretinere utilaje Constructii JCB si motoare Perkins
Despre noi
          

 Va multumim pentru interesul dumneavoastra si va asiguram ca in spatele acestui website, se afla o echipa tanara, gata oricand sa raspunda nevoilor dumneavoastra. 

Stim ca rentabilitatea unei afaceri este generata de functionalitatea echipamentelor, masinilor si utilajelor pe care le detineti.

De aceea, Nuevo Construct va face tot ceea ce este posibil pentru a va sprijinii, atunci cand doriti sa achizitionati utilaje, respectiv sa le mentineti in stare operationala pentru mult timp.

“Bun si ieftin” nu exista, insa “Calitate la un pret corect” exista. Acest motto dorim sa vi-l propunem prin produsele si serviciile oferite de noi, sub sigla Nuevo Construct.

 

Comercializam piese pt. utilaje de constructii JCB ®, si motoare PERKINS ® de inalta calitate, respectiv, servicii de reparatie si intretinere utilaje de constructii, cu personal calificat in tara si strainatate.

Certificam calitatea produselor si serviciilor noastre prin oferirea unei garantii de 444 zile la majoritatea pieselor de schimb sau a serviciilor de reparatie a diverselor subansamble.

Deasemenea, operatorii Nuevo Construct va ofera consultanta gratuita in luarea unor decizii optime pt. solutionarea problemelor dumneavoastra.

In acest context, va invitam sa faceti parte si dvs. portofoliului nostru, de peste 2000 de clienti activi, prezenti in toata tara.

Asteptam prima dvs. cerere de oferta pt. a pune bazele unui parteneriat corect si benefic de ambele parti.

   

 

In concluzie Nuevo Construct va ofera:

 - Piese de schimb si consumabile pt. utilaje JCB ® si motoare PERKINS ® *

 - Vanzari utilaje de constructii JCB ® si PERKINS ®*

 - Service mobil  pt. utilaje JCB ® si motoare PERKINS ®*

 - Consultanta gratuita cu personal calificat

*Nuevo Construct este o companie independenta, nu este reprezentant oficial al acestor marci. Marcile inregistrate (JCB, Perkins sau altele) folosite in continutul acestui website sunt proprietatea detinatorilor legali , iar acesti termeni sunt folositi in scop informativ.